اولویت های دریافت وام دستیاری و دکتری علوم پزشکی اعلام شد

دسته ها: اخبار دانشگاهی و استخدامی اخبار

صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت اولویت های دریافت وام دستیاری و دانشجویان دکتری تخصصی علوم پزشکی را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دستورالعمل نحوه اعطای وام دستیاری به دانشجویان مقاطع تخصص و فوق تخصص بالینی پزشکی و دانشجویان دکتری تخصصی Ph.D علوم پایه به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شد.

در فاز اول اعطای تسهیلات، اولویت ثبت نام با دانشجویان متاهلی است که ورودی سال ۹۶ و پیش از آن هستند و اولویت پرداخت وام با توجه به زمان ثبت نام انجام خواهد گرفت.

به استناد بند ۲۷ مصوبه چهل و چهارمین جلسه هیات امنای صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت و تفاهم نامه فیمابین صندوق و بانک عامل و الحاقیه اول آن، این دستورالعمل در خصوص
تعیین نحوه پرداخت و بازپرداخت وام دستیاری به دانشجویان مقاطع تخصص و فوق تخصص بالینی پزشکی و دانشجویان دکتری تخصصی Ph.D علوم پایه دانشگاه ها و دانشکده های علوم
پزشکی سراسر کشور به منظور بهبود وضع تحصیلی و معیشت آنها لازم الاجرا است.

وام دستیاری تسهیلات قرض الحسنه ای است که با معرفی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دانشجویان از طریق بانک عامل اعطا می شود.

دانشجویان متقاضی باید دارای صلاحیت و رعایت شئون دانشجویی و اولویت نیاز مالی باشند.

رعایت قوانین و ضوابط صندوق و بانک در خصوص اعطای وام برای دانشجو الزامی است و دانشجو جهت دریافت وام ملزم به ارائه ضمانت مورد تایید بانک است.

کلیه تسهیلات ، تحت پوشش بیمه عمر قرار گرفته و هزینه آن مطابق ضوابط بانک بر عهده وام گیرنده است. دانشجو و ضامن وی باید فاقد بدهی غیرجاری (سررسید گذشته، معوق، مشکوک الوصول) و یا چک برگشتی به سیستم بانکی یا صندوق باشند.

به هر دو نفر زوجینی که مشمول دریافت تسهیلات مذکور هستند با رعایت سایر شرایط مندرج در این دستورالعمل تسهیلات تعلق خواهد گرفت. دریافت این تسهیلات منعی برای دریافت سایر تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت برای دانشجو ایجاد نخواهد کرد.

دانشجو ملزم است در زمان تعیین شده، ضمن مراجعه به پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت نسبت به ثبت درخواست اقدام کند و ادارات رفاه دانشگاه ها موظفند پس از اتمام زمان ثبت نام ضمن ایجاد سند وام ضروری (با نوع دستیاری) نسبت به ثبت و تایید اسامی دانشجویان حائز شرایط اقدام کنند.

سقف تسهیلات اعطایی ۱۵۰ میلیون ریال (با رعایت سقف مجاز بانک مرکزی) بوده و مبلغ تسهیلات قابل ارائه به هر دانشجو توسط صندوق تعیین و به بانک اعلام می شود.

کارمزد تسهیلات اعطایی حداکثر ۴ درصد مانده بدهی در سال است که بر روی اقساط سرشکن می شود و وام دارای ۸ ماه تنفس از زمان پرداخت و دوره بازپرداخت حداکثر ۳۴ ماه است.

اخبار دانشگاهی و استخدامی اخبار