رونمایی از سامانه امانت دیجیتال دانشگاه پیام نور/ استفاده از کاغذ پلیمری برای اولین بار در کشور

دسته ها: اخبار دانشگاهی و استخدامی اخبار

معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور از رونمایی امانت دیجیتال (تولید کتاب الکترونیکی) در این دانشگاه خبر داد و گفت: دانشجویان می‌توانند با استفاده از این سامانه به نشانی lib.pnu.ac.ir با پرداخت مبلغ ۱۰۰ هزار ریال در هر ترم به مدت ۶ ماه، امکان استفاده از ۲۵۰۰ عنوان محتواهای الکترونیکی منابع درسی دانشگاه را داشته باشند.

به گزارش ایسنا، دکتر حسن علیزاده معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور همزمان با هشتمین سفر منطقه ای و ۲۴ امین سفر استانی هیات رئیسه دانشگاه پیام نور با حضور در دانشگاه پیام نور استان کرمان  ضمن بیان این مطلب افزود: علاوه بر محتوای الکترونیکی، محتوای صوتی ویژه دانشجویان روشندل دانشگاه و همچنین پاورپوینت دروسی که در سنوات گذشته ایجاد شده بود، در این سامانه ارائه خواهد شد.

وی این اقدام دانشگاه را در راستای مدیریت سبز، عدم استفاده از کاغذ و کاهش هزینه های دانشجویان دانست و گفت: فروشگاه آنلاین کتب درسی دانشگاه پیام نور نیز امکان دسترسی به کتاب های کاغذی دانشگاه بدون واسطه را برای کلیه دانشجویان فراهم می کند و دانشجویان می توانند با پرداخت هزینه پست، کتاب ها را درب منزل خود تحویل گیرند.

دکتر علیزاده همچنین از برنامه آتی دانشگاه برای دسترسی آسان داوطلبان به منابع درسی دوره های فراگیر کارشناسی ارشد و خرید آنلاین این منابع  خبرداد و گفت: این منابع نیز به زودی در دیجی بوک دانشگاه پیام نور قابل دسترسی و خرید خواهد بود.

معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نوربا عنوان اینکه این دانشگاه برای اولین بار در کشور از کاغذ مصنوعی(پلیمری) برای تولید جلد کتاب استفاده کرده است، افزود: استفاده از این کاغذ، علاوه بر صرفه جویی، موجب ارتقای کیفیت کتابها، کاهش هزینه انرژی و استهلاک دستگاه ها و از همه مهم تر موجب حفظ محیط زیست و بهبود روند مدیریت سبز در دانشگاه خواهد شد.

وی درپایان یادآور شد: علاوه بر دانشجویان دانشگاه پیام نور، کلیه افراد و دانشجویان دیگر دانشگاه ها که متقاضی استفاده از محتوای الکترونیکی منابع درسی دانشگاه پیام نور هستند می توانند با پرداخت مبلغ ۲۰۰ هزار ریال به این منابع دسترسی داشته باشندکه البته این مبلغ برای دانشجویان دانشگاه پیام نور با تخفیف ۵۰ درصد لحاظ شده است.

دکتر محمدرضا محمدرضا خانی رئیس مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه پیام نور نیز با ارائه گزارشی از عملکرد چاپ و انتشارات دانشگاه، گفت: علاوه بر استفاده از کاغذ پلیمری، مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه پیام نور با استفاده از مقوا و کاغذ تحریر ایرانی نقشی ویژه در حمایت از کالای ایرانی و صرفه جویی در هزینه‌ها (نسبت به خرید نمونه‌های خارجی) داشته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، وی ارائه خدمات چاپ کتاب های سایر انتشارات دانشگاه ها توسط مرکز چاپ و انتشارات در تیراژ حدود ۱۲ هزار را موفقیتی مطلوب برای دانشگاه دانست.

اخبار دانشگاهی و استخدامی اخبار