علت شکنندگی ناخن‌ها

کاربر گرامی!

خواهشمند است جهت ارتباط با آگهی دهنده و کسب اطلاعات بیشتر، از اطلاعات تماس موجود در خود آگهی، شامل شماره تلفن، نشانی، ایمیل و وبسایت آن، استفاده نمایید.

"اهواز نیاز" هیچ اطلاعات بیشتری ندارد.

آگهی های موجود در "اهواز نیاز" توسط اشخاص و شرکت هایی درج می شوند که هیچ نوع رابطه ی حقیقی و یا حقوقی با این سایت ندارند.

مسئولیت مستقیم آگهی ها، با آگهی دهندگان آن می باشد و صحت و سقم آن توسط "اهواز نیاز" ادعا و یا تضمین نمی شود.

کانال تلگرام اهوازنیاز

یک متخصص پوست و مو با بیان اینکه مشکلات ناخن‌ها می‌تواند نشان دهنده عفونت یا بیماری‌های زمینه‌ای شود، تاکید کرد: تغییر شکل، درد و التهاب پوست اطراف ناخن از جمله مشکلات شایع است.

دکتر رقیه شمس الدینی با بیان اینکه ناخن ها دارای بافت سخت کراتینی هستند که نوک انگشتان را در برابر آسیب محافظت می کنند، گفت: سرعت رشد ناخن در سنین و شرایط مختلف متفاوت است که در تابستان و دوران نوزادی بیشترین سرعت رشد ناخن قابل مشاهده است.

وی اضافه کرد: تغییر شکل ناخن، درد و التهاب پوست اطراف ناخن از جمله مشکلات شایع آن است و اغلب به دلیل آسیب و عفونت‌های قارچی بروز می‌کند. اغلب بیماری های پوستی رایج مانند پسوریازس و اگزما نیز می‌توانند بر رشد و ظاهر ناخن ها تاثیرگذار باشد.

به گزارش ایسنا، این متخصص پوست و مو با اشاره به اینکه زمان جایگزینی ناخن آسیب دیده شش ماه تا یک سال است که باید درمان آن در این مدت زمان ادامه یابد، تصریح کرد: ناخن‌های شکننده، نرم، شیاردار و قهوه‌ای مشکلات جزئی است که اغلب زنان برای درمان این حالات به پزشکان مراجعه می‌کنند و درمان هریک از عارضه‌ها نیازمند شناسایی علت و ریشه یابی در بیمار است.

شمس‌الدینی خاطرنشان کرد: کمبود ویتامین ها و مواد معدنی به خصوص آهن، استفاده مکرر از مواد پاک کننده، حلال ها و مشکلات غدد درون ریز از جمله کم کاری تیروئید از علل رایج ناخن‌های شکننده است، بنابراین افزایش دریافت موادغذایی حاوی آهن مانند مصرف اسفناج، زردآلو، انگور، گردو، میوه های خشک، زرده تخم مرغ، سبزیجات سبز و انواع گوشت ها، عدم استفاده از حلال های خیلی چرب، مراقبت از ناخن ها با روغن کرچک مخلوط شده با آب گرم و استفاده از محصولات ملایم برای ناخن های خشک مانند ویتامین A،E و پروتئین های گندم از درمان های موثر شکنندگی ناخن ها است.

وی افزود: با افزایش سن، کراتین با کیفیت پایین‌تری ساخته می‌شود و درصورت کمبود روی، بیماری‌های قلبی – عروقی، اگزما و ضعف سیستم ایمنی، ناخن‌ها می‌تواند به شکل شیاردار تبدیل شود که استفاده از محصولاتی با پایه پروتئین و افزایش مصرف مواد غذایی حاوی روی مانند گوشت، جگر و ماهی به شدت توصیه می‌شود.

این متخصص پوست و مو در پایان یادآور شد: در بعضی موارد مشکلات ناخن‌ها نشان دهنده عفونت یا بیماری زمینه‌ای است که در صورت عدم بهبود باید به پزشک مراجعه مجدد شود.