کاهش پیشرفت آب مروارید با مصرف کلم بروکلی و اسفناج

کاربر گرامی!

خواهشمند است جهت ارتباط با آگهی دهنده و کسب اطلاعات بیشتر، از اطلاعات تماس موجود در خود آگهی، شامل شماره تلفن، نشانی، ایمیل و وبسایت آن، استفاده نمایید.

"اهواز نیاز" هیچ اطلاعات بیشتری ندارد.

آگهی های موجود در "اهواز نیاز" توسط اشخاص و شرکت هایی درج می شوند که هیچ نوع رابطه ی حقیقی و یا حقوقی با این سایت ندارند.

مسئولیت مستقیم آگهی ها، با آگهی دهندگان آن می باشد و صحت و سقم آن توسط "اهواز نیاز" ادعا و یا تضمین نمی شود.

کانال تلگرام اهوازنیاز

یک عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: مصرف کلم بروکلی و اسفناج پخته، احتمال پیشرفت آب مروارید را کاهش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، امیر حسین وجدانی گفت: آب مروارید یکی از دلایل شایع کاهش بینایی قابل برگشت است که از تجمع علل محیطی و فردی به وجود می آید.

وی افزود: مصرف کلم سفید، کلم بروکلی و اسفناج پخته دو بار در هفته احتمال پیشرفت آب مروارید را کاهش می دهد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: داخل چشم انسان لنزی قرار دارد که از دوران جنینی وظیفه تطابق و تشکیل تصویر روی شبکیه را بر عهده دارد که با افزایش سن، پروتئین های داخل آن حالت شفافیت خود را از دست می دهند و به این حالت کدورت چشم، کاتاراکت یا آب مروارید اطلاق می شود.