آمادگی دانشگاه جامع علمی کاربردی برای تامین نیروهای مهارتی

دسته ها: اخبار دانشگاهی و استخدامی اخبار

آمادگی دانشگاه جامع علمی کاربردی برای تامین نیروهای مهارتی

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به آمادگی این دانشگاه برای تامین نیروهای مهارتی مورد نیاز جامعه، گفت: از طریق امضای تفاهم نامه با دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف قادر خواهیم بود نیازهای دستگاه‌ها به نیروهای مهارتی را تامین کنیم.
به گزارش ایسنا، دکتر محمدحسین امید در مراسم امضای تفاهم‌نامه دانشگاه جامع علمی کاربردی و سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس، این دانشگاه را یکی از دانشگاه‌های مهم در حوزه مهارتی توصیف کرد و گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی آمادگی دارد تمام نیازهای منطقه به نیروهای مهارتی را تامین کند.
وی در ادامه افزود: روند کیفیت بخشی به امور آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی که از سال گذشته آغاز شده است در سال جاری با سرعت بیشتری دنبال می‌شود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار کرد: از طریق امضای تفاهم نامه با دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف قادر خواهیم بود آموزش‌های مورد نیاز این دستگاه‌ها را احصا و ارائه کنیم که به موجب آن زمینه اشتغال فارغ‌التحصیلان مهارتی فراهم می‌شود.
درا دامه این مراسم دکتر اسکندری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی بوشهر نیز گفت: ارتقا کیفیت آموزش‌های مهارتی به ویژه مهارت‌های نوین، تقویت و توسعه فضاهای آموزشی مطلوب و استاندارد در راستای توانمندسازی دانش‌آموختگان ماهر و کارآمد در نیازهای شغلی روز جامعه از اولویت‌های این واحد دانشگاهی است.
همچنین مهندس یوسفی مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس نیز در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های آموزشی در منطقه ویژه پارس افزود: مرکز علمی کاربردی عسلویه دارای ظرفیت بالای آموزشی است که حمایت ویژه‌ای از این دانشگاه داریم. همچنین این مرکز یکی از مراکز علمی کاربردی بزرگ کشور است که سه هزار و ۸۴۰ دانشجو دارد.
وی تاکید کرد: ارائه آموزش‌های مورد نیاز صنایع منطقه می‌تواند نقش مهمی در بهبود وضعیت اشتغال و به ویژه اشتغال نیروهای بومی داشته باشد. بنابراین باید سرفصل‌های رشته‌های تحصیلی براساس نیاز صنایع منطقه طراحی و دوره ها اجرا شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی، تفاهم‌نامه میان دانشگاه جامع علمی کاربردی و سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با هدف “تقویت ارتباط کاربردی میان صنعت و دانشگاه”، “بهینه‌سازی، بهره‌وری هرچه بیشتر صنایع”، “بکارگیری توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشگاه و سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به منظور فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای ایجاد توسعه و تقویت آموزش‌های علمی کاربردی در منطقه ویژه پارس جنوبی”، “ایجاد کمیته مشترک به منظور همکاری و گسترش ارتباطات متقابل”، “بسترسازی اشتغال دانش‌آموختگان ممتاز با معرفی به صنایع کوچک و بزرگ تحت پوشش”، “برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت و بلندمدت مورد نیاز صنایع پایین دستی و بالا دستی”، “همکاری صنایع با دانشجویان برای دوره‌های کارورزی”، “ایجاد زمینه بازدیدهای علمی دانشجویان”، “برگزاری سمینارها و جشنواره‌های علمی تخصصی مشترک” منعقد شده است.

اخبار دانشگاهی و استخدامی اخبار