اولویت جذب نیرو در گیت ها با بومیان منطقه است

دسته ها: اخبار دانشگاهی و استخدامی اخبار

اولویت جذب نیرو در گیت ها با بومیان منطقه است

نیروهای بومی منطقه آزاد اروند برای اشتغال در مبادی شش گانه ورودی و خروجی این منطقه معرفی شده اند و تاکنون سازمان منطقه آزاد نیروی غیربومی برای کار و ارائه خدمات در بخش گمرک، به تعاونی مصرف کارکنان گمرک جمهوری اسلامی ایران معرفی نکرده است.

به گزارش خوزنیوز و به نقل از سازمان منطقه آزاد اروند، عبدالله کعبی، قائم مقام مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند با تاکید بر اینکه اولویت جذب نیرو در این مبادی با نیروهای بومی است؛ گفت: «اخباری که در فضای مجازی مبنی بر استخدام 200 نیروی غیربومی توسط سازمان منطقه آزاد اروند در مبادی ورودی و خروجی آبادان و خرمشهر منتشر شده، کذب محض است و این سازمان هیچ نیرویی را استخدام نکرده و مجوز استخدام نیرو هم ندارد.»

وی با اشاره به محتوای موافقتنامه ای که سازمان منطقه آزاد اروند مورخ 2/3/96 با گمرک جمهوری اسلامی ایران برای استقرار نیرو در مبادی شش گانه ورودی و خروجی آبادان و خرمشهر امضاء کرده است، اظهار کرد: «بر اساس این موافقتنامه اولویت جذب نیرو با بومیان آبادان و خرمشهر است. به طوری که سازمان نیروهای مورد نیاز را از بومیان منطقه به گمرک کشور معرفی می‌کند و با نظارت گمرک، نیروها جذب گمرک کشور می‌شوند. یعنی سازمان هیچ نیرویی را استخدام نمی‌کند بلکه گمرک کشور مسئول به کارگیری نیروهاست اما سازمان منطقه آزاد موافقتنامه ای با گمرک امضا کرده که این نیروها حتما باید از بومیان منطقه آزاد اروند باشند. سازمان منطقه آزاد اروند حتی نزدیک به 90 نفر نیرویی که در خدمات شهری مشغول به کار بودند را بعد از توسعه منطقه آزاد اروند به گمرک معرفی کرده که می بایست جذب شوند.»

عبدالله کعبی به جوانان جویای کاری که مقابل فرمانداری ویژه آبادان، تجمع کرده بودند اطمینان داد که: «چنانچه گمرک جمهوری اسلامی ایران برای مبادی شش گانه منطقه آزاد اروند نیاز به نیروی بیشتری داشته باشد جذب آنها طبق شروطی که در توافقنامه گذاشته ایم باید بر اساس بومی گرایی باشد و تعاونی مصرف گمرک کشور باید الویت اشتغال نیروهای بومی را رعایت کند. نمایندگان گمرک کشور در گمرک استان مستقر هستند و وظیفه گزینش، جذب و به کارگیری نیروهای مورد نیاز را بر عهده دارند و سازمان منطقه آزاد اروند هم فقط تامین کننده مالی این نیروهاست.»

وی با یادآوری این نکته که نظارت دقیقی بر حسن انجام شروط و بندهای این توافقنامه وجود دارد، افزود: «سازمان منطقه آزاد اروند با تعاونی مصرف گمرک قرادادی امضاء کرده است تا آنها این نظارت‌ها را انجام دهند که در حال حاضر نظارت بر حسن انجام بندهای این توافقنامه از سوی ناظر گمرکات کشور تایید شده و حتی صورت وضعیت ماهانه از سوی ناظر گمرکات استان نیز مورد تائید قرار گرفته و براساس تائید ناظر گمرکات این صورت وضعیت ها توسط سازمان منطقه آزاد اروند تامین اعتبار شده است.»

وی در پایان گفت: «تا کنون بر اساس اعلام گمرک تمام نیروهایی که جذب شده اند بومی بوده اند و حتی از خارج از منطقه آزاد اروند نیز جذب نشده اند. چنانچه نیروی غیربومی در مبادی شش گانه این منطقه حضور داشته باشد، نیروهای کارشناس و استخدامی سازمان گمرک کشور هستند که به این منطقه مامور شده اند.»

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد اروند، بر اساس قانون، گیت های ورودی و خروجی مناطق آزاد کشور، محل استقرار نیروهای گمرک جمهوری اسلامی ایران است نه کارکنان سازمان مناطق آزاد ، تا نظارت بر ورود و خروج کالا که از وظایف نیروهای تحت امر گمرک کشوری است، به درستی انجام شود. منطقه آزاد اروند هم از این قانون مستثنی نبوده و بر اساس همین قوانین عمل می‌کند؛ با این شرط که گمرک کشور، نیروهایش را باید از بومیان آبادان و خرمشهر تامین کند. سازمان منطقه آزاد اروند تاکنون برای مبادی شش گانه استخدام نداشته و نخواهد داشت، چون مجوز این کار را ندارد. افرادی هم که به گمرک معرفی کرده است، کارکنانی بودند که قبلا در خدمات شهری این سازمان اشتغال داشتند.

اخبار دانشگاهی و استخدامی اخبار