اختصاص تسهیلات ۲۰ هزار میلیاردی برای اشتغال زایی در کشور

دسته ها: اخبار دانشگاهی و استخدامی اخبار

اختصاص تسهیلات ۲۰ هزار میلیاردی برای اشتغال زایی در کشور

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اختصاص ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای برنامه اشتغال فراگیر در سال جاری خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، عیسی منصوری روز چهارشنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی که در استانداری قزوین برگزار شد اظهار کرد:۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی در اشتغال فراگیر در نظر گرفته شده است.
وی افزود: در تسهیلات اشتغال فراگیر بین دو تا ۸ درصد یارانه پرداخت می شود تا این کمک های مالی مقرون به صرفه باشد.
منصوری بیان کرد: در بخش اشتغال روستایی یارانه بین ۴ تا ۱۰ درصد است که تاکنون ۲۵ درصد اعتبارات ابلاغ شده است.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: بیش از ۴۹ هزار نفر به سامانه اشتغال مراجعه کردند اما کمتر از ۱۰ درصد انها طرح ارائه کردند.
وی یاداور شد: باید دانست که فقط وام نمی تواند شغل ایجاد کند بلکه باید نهادسازی شود و برای فروش و بازاریابی محصول برنامه داشته باشیم.
منصوری گفت: سیاست های صنعتی با یک نگاه خنثی و منفعلانه است و برخی اعتقاد دارند که دولت نباید در کارها دخالت کند و همه امور را به بخش خصوصی واگذار کند و فقط سیاست گذاری و نظارت داشته باشد.
وی بیان کرد. دولت باید تشخیص دهد مثلا در قزوین که قطب صنعت است باید طرح هایی با اولویت صنعت مورد توجه باشد و برای نمونه ۱۶ رسته در اشتغال فراگیر قزوین زیاد است.
منصوری افزود: باید گروههای هدف از منابع درست استفاده کنند و در این راستا داشتن یک نظام گردش اطلاعات و نظارت کنترل انلاین ضروری است.
وی عنوان کرد: مداخله توسعه ای برای ایجاد اشتغال از نگاه ما مهمتر از خود وام است و لازم است با نهاد سازی و بومی سازی طرح ها به ایجاد اشتغال کمک کنیم.
منصوری اظهار کرد: در سالهای گذشته بیش از ۵ هزار تن صادرات فرش داشتیم و امروز با مشکلات تحریم این میزان به ۳۰۰ تن رسیده و باید بدانیم فقط دادن تسهیلات به دار قالی نمی تواند شغل ایجاد کند بلکه بازاریابی و فروش در اولویت باید باشد.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در اشتغال باید بازار داخلی در اولویت باشد و در شرایطی که ظرفیت مالی صنعت پوشاک ۱۴ میلیارد تومان است از این ظرفیت نتوانسته ایم برخوردار شویم.
منصوری تصریح کرد: اشتغال روستایی و شهری نباید تفکیک شود و به طرح هایی اولویت دهیم که ابتدا بازار داخلی، سپس منطقه ای و جهانی داشته باشد.
وی افزود: ما فقط یاد گرفته ایم وام بدهیم و متقاضی را بدهکار کنیم در حالی که باید نهادسازی و بازاریابی محصول در اولویت باشد.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در حوزه مهارتی مشکل داریم و مهارت جامعه با نیازها منطبق نیست و برنامه آموزشی در محیط واقعی کار جدی گرفته نشده است.

اخبار دانشگاهی و استخدامی اخبار