250 نیروی حق التدریس در عشایر خوزستان جذب شدند

دسته ها: اخبار استان اخبار دانشگاهی و استخدامی اخبار آموزش و پرورش اخبار

250 نیروی حق التدریس در عشایر خوزستان جذب شدند

مدیر آموزش و پرورش عشایر خوزستان با بیان این‌که آموزش و پرورش عشایر همواره با کمبود نیرو مواجه بوده است، گفت: برای جبران کمبود نیروی انسانی حدود 250 نیروی حق‌التدریس در آموزش و پرورش عشایر خوزستان جذب شدند.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خوزستان، حمید قنبری در گردهمایی معلمان حق‌التدریس عشایری که امروز، چهارشنبه چهارم بهمن‌ماه در اهواز برگزار شد، با برشمردن اهداف همایش “چشم انداز امید با تدبیر نوین” گفت: تبیین نقش معلم در طراز جمهوری اسلامی ایران و تحکیم ولایت مداری در جامعه اسلامی، آشنایی معلمان حق التدریس جدید الورود با برنامه توسعه اداره کل آموزش وپرورش خوزستان وآشنایی با شرح وظایف و همچنین تجلیل از اقدامات جسورانه متولیانی که زمینه تامین نیروی انسانی عشایر را فراهم کردمد از جمله اهداف برگزاری این همایش بود.
وی با بیان اینکه۲۵۰ معلم حق التدریس و ۲۵۰ مربی پیش دبستانی جذب شدند،افزود: اگر معلم بتواند نقش خود را به درستی ایفا کند بسیاری از مشکلات ما حل می‌شوند. اعتبار معلم از اعتماد مردم جامعه گرفته می‌شود و اگر معلم بلغزد جامعه نیز می‌لغزد.
مدیر آموزش و پرورش عشایر خوزستان گفت: در حال حاضر 14 هزار دانش‌آموز عشایری در 14 منطقه آموزشی و در 650 آموزشگاه و در وسعت 35 هزار کیلومتر مربع مشغول به تحصیل هستند. همچنین 15 مرکز شبانه‌روزی نیز فعال و مشغول آموزش دانش‌آموزان عشایری هستند.
قنبری گفت: آموزش و پرورش عشایر همواره با کمبود نیرو مواجه بوده است. برای جبران این کمبود نیرو 11 هزار ساعت کمبود نیرو داشتیم که برای حل این مساله حدود 250 نفر نیروی حق‌التدریس جذب شدند. با این کار کمبود نیروی ما تا حد زیادی برطرف شد. این کار در سال گذشته موجب برقراری عدالت آموزشی، بهینه‌سازی نیروی انسانی شد و این اقدام مدیر کل اموزش و پرورش خوزستان در جذب این افراد، کاری ستودنی است.
قنبری تصریح کرد: علی رغم محدودیت‌ها کارهای مختلفی انجام شده که احداث 100 مدرسه در مناطق عشایری، راه‌اندازی سه مرکز شبانه روزی دخترانه، یک مرکز شبانه‌روزی عشایری پسرانه، راه‌اندازی دارالقرآن و پژوهشسرای عشایری از جمله اقدامات انجام شده هستند. همچنین 60 کانکس نیز جایگزین مدارس مناطق عشایری شده‌اند و یک مرکز رفاهی نیز برای معلمان عشایری در اهواز راه‌اندازی شده که در دهه فجر افتتاح می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در نمرات کتبی امتحانات نهایی نیز آموزش و پرورش عشایر خوزستان رتبه هشتم کشوری را کسب کرده و 10 مدرسه در مناطق عشایری با همکاری بنیاد علمی قلم‌چی ساخته شده‌ است.
قنبری افزود: آموزش و پرورش عشایر خوزستان همواره با کسری شدید مواجه بوده و ضریب اشتغال در دوره ابتدایی 2 بوده به این معنا که هر معلم بایستی به جای دو نفر در تایم موظف و غیر موظف تدریس می.کرد. این وضعیت با توجه شرایط کوچندگی جامعه عشایری و تقویم ناقص آموزشی متاسفانه کیفیت تعلیم و تربیت فرزندان عشایر تحت الشعاع قرار می گرفت و با سیاست های وزارت متبوع مبنی بر ایجاد عدالت آموزشی و استفاده برابر از فرصت ها مغایرت داشت.
وی ادامه داد: به فضل الهی و با ابتکار عمل مدیر کل محترم و شورای معاونین اداره کل در سال تحصیلی جاری قریب به 250نفر معلم حق التدریس به مدارس عشایری اختصاص یافت که این اقدام باعث رفع تبعیض شد.
این مسول گفت: علاوه بر بکارگیری 250معلم حق التدریس برای تدریس در مدارس عشایری با برنامه‌ریزی موفق شدیم با جذب 1800نوآموز پیش دبستانی تقریبا 250مربی پیش دبستانی به کار گرفته شده که با احتساب آمار معلمان حق التدریس نزدیک به 500فرصت اشتغال برای جوانان استان در مناطق عشایری ایجاد شد.

اخبار استان اخبار دانشگاهی و استخدامی اخبار آموزش و پرورش اخبار