33 درصد از مهارت آموختگان، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی بودند

دسته ها: اخبار دانشگاهی و استخدامی اخبار

معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از ارائه آموزش های مهارتی به 191 هزار و 491 نفر  دانشجو و فارغ التحصیل دانشگاهی توسط مراکز دولتی و غیر دولتی این سازمان در9 ماهه سال جاری خبر داد .
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور؛ علیرضا حاتم زاده، معان آموزش سازمان، با اعلام این خبر گفت: از 191 هزار و 491 نفر دانشجو و فارغ التحصیل دانشگاه که مهارت آموز این سازمان بودند 109 هزار و 744 نفر در بخش دولتی و 81 هزار و 747 نفر در بخش غیر دولتی، آموزش های مهارتی را فرا گرفتند.
حاتم زاده با بیان اینکه 33 درصد از مهارت آموختگان را دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل داده اند، افزود: از این تعداد کارآموزان، 46 هزار و 917 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و بالاتر(8درصد) ، 109 هزار و 478 نفر کارشناسی (19 درصد) و 35 هزار و 96 نفر(6 درصد) در مقطع فوق دیپلم بودند.

وی از فعالیت 152 مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی خبر  داد.

حاتم زاده تصریح کرد: از کل این تعداد مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی ، 52 مرکز در دانشگاه های دولتی، 44 مرکز در دانشگاه آزاد، 26 مرکز در دانشگاه و موسسات غیرانتفاعی، 11 مرکز در دانشگاه پیام نور، 12 مرکز در دانشگاه علمی-کاربردی و فنی و حرفه ای 7 مرکز در دانشگاه فرهنگیان فعالیت دارند.

وی ادامه داد: 330 مرکز آموزش فنی و حرفه ای در سامانه ملی کارآموزی ثبت و راه اندازی شده است که 2 هزار و 649 دانشجو در طرح کارآموزی به دانشجویان شرکت کرده اند.

معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: در راستای مهارت آموزی به دانشجویان، تفاهم نامه بین سازمان و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه تهران، دانشگاه پیام نور و دانشگاه فرهنگیان منعقد شده است.

حاتم زاده همچنین از انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان برنامه آتی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خبر داد.

وی در خصوص برنامه های آتی برای آموزش مهارت به دانشجویان، به افزودن حداقل 50 مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی (TMC) در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اشاره کرد.

اخبار دانشگاهی و استخدامی اخبار