اجرای رشته‌های جدید در طرح مشاغل خانگی

دسته ها: اخبار دانشگاهی و استخدامی اخبار

دبیر ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی کشور بر اجرای رشته‌های جدید در طرح مشاغل خانگی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،شیوع بیماری کرونا و الزام به تعطیلی کسب و کارها موجب شد تا در بحث ایجاد اشتغال، مشاغل خانگی مورد توجه قرار گیرد.  پیش از این، طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در دبیرخانه توسعه و حمایت از مشاغل خانگی معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از آسیب‌شناسی طرح‌های قبلی و انجام مطالعات داخلی و خارجی در سال 96 طرح تصویب شد.

قرار است جهاد دانشگاهی مسئولیت پیاده‌سازی و اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی را با کارفرمایی وزارت تعاون، ‌کار و رفاه اجتماعی اجرا کند.
این طرح طی سال‌های 96 تا 98 به صورت آزمایشی در 9 استان با ظرفیت 20 هزار نفر اجرا شد و با توجه به نتایج قابل قبول این طرح و ضرورت توجه بیش از پیش مشاغل خانگی در دوران کرونا بنا به گفته معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون مقرر شد برای رونق اقتصاد خانوار، تحقق شعار سال و توسعه جایگاه مشاغل خانگی در اقتصاد کشور در 31 استان اجرا شود.

این طرح در سه فاز شناسایی مزیت‌ها، توانمندسازی و اتصال به بازار انجام می‌شود که وظیفه مطالعات فاز اول طرح (شامل نیازسنجی، مزیت‌سنجی و ظرفیت‌سنجی مشاغل خانگی) به جهاد دانشگاهی محول شد. در عین حال این نهاد پس از ثبت نام متقاضیان، مشاوره‌های لازم را ارائه می‌دهد.

مهناز امامدادی, دبیر ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی کشور بر اجرای رشته‌های جدید در طرح مشاغل خانگی تاکید کرد.

امامدادی با اشاره به اینکه  طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ظرفیت خیلی خوبی است و باید نهایت استفاده از آن را ببریم ادامه داد: این طرح در قالب دو مرحله اجرا شده که تاکنون طرح‌های خوبی انجام شده است.

امامدادی تاکید کرد: در این طرح باید اولویت با رشته‌هایی باشد که جدیدتر هستند یا حتی رشته‌های قدیمی که نگاه جدیدی داشته باشند.

دبیر ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی کشور اضافه کرد: من چندین رشته جدید مشاغل خانگی در شهرستان کوهدشت دیدم که خیلی خوب است و جای امیدواری دارد.

وی گفت: می‌توان در این طرح کارهای جدید و بزرگی انجام داد اگر بتوانیم در شهرستان‌ها ظرفیت‌های خودمان را شناسایی کنیم.

اخبار دانشگاهی و استخدامی اخبار