بیکاری به سمت دانش‌آموختگان رشته‌های نظری سوق یافته است

دسته ها: اخبار دانشگاهی و استخدامی اخبار

بیکاری به سمت دانش‌آموختگان رشته‌های نظری سوق یافته است
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: گذراندن واحدهای نظری و محروم ماندن از آموزش‌های عملی و مهارتی همراه با خلاقیت در سال‌های گذشته نشان می‌دهد که مسئله بیکاری به سمت دانش‌آموختگان دانشگاه‌های نظری سوق یافته است.

محمد حسین امید در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی‌کاربردی آموزش‌های خود را بر پایه‌ مهارت‌های عملی بنا نهاده است، اظهار کرد: طبق آمار، اشتغال‌پذیری دانش‌آموختگان دانشگاه‌های علمی کاربردی ۱۰ درصد از میانگین دانش‌آموختگان دانشگاه‌های نظری بالاتر است.

امید اظهار کرد: در قانون برنامه‌ ششم توسعه ذکر شده که ۳۰درصد از دانشجویان کشور باید مهارتی باشند، اما این عدد کمتر از ۱۵ درصد است؛ دانشگاه جامع علمی‌کاربردی توانایی فراهم کردن بستر برای رسیدن به این هدف گذاری را دارد.

وی با اظهار تاسف از کم بودن میزان متقاضی برای آموزش‌های مهارتی، گفت: دانشگاه علمی کاربردی در سال جاری بیش از ۴۰۰ هزار نفر ظرفیت فراهم کرده بود که کمتر از ۵۰ هزار نفر دانشجو برای یادگیری مهارت اقدام کردند و تعداد زیادی از ظرفیت‌ها خالی ماند.

وی با بیان اینکه مهارت‌آموزی راهی سریع‌تر و مطمئن‌تر برای رسیدن به کارآفرینی و کسب ثروت است، بیان کرد: برای تشویق جوانان به مهارت‌آموزی نیاز به کمک رسانه داریم تا بتوانیم از ظرفیت‌هایی که ایجاد کردیم نهایت استفاده را ببریم.

امید با اشاره به اینکه دانشگاه‌های نظری هم راهی جز مهارت‌آموزی پیش ‌روی خود نمی‌بینند، اضافه کرد: پیش‌بینی می‌کنیم دانشگاه‌های جامع علمی کاربردی با نظر به سابقه‌ طولانی که در امر مهارت‌آموزی دارند در این مسیر موفق‌تر عمل کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور ادامه داد: توسعه‌ دانشگاه‌های علمی کاربردی از این پس بر پایه‌ نیازهای منطقه‌ای خواهد بود و برای رشته‌هایی که بازار کار مناسبی ندارد توسعه‌ رشته نداریم.

اخبار دانشگاهی و استخدامی اخبار