تجمع آموزشیاران نهضت در مقابل آموزش و پرورش/چرا قانون برای آموزشیاران اجرا نمی‌شود؟

دسته ها: اخبار آموزش و پرورش اخبار

تجمع آموزشیاران نهضت در مقابل آموزش و پرورش/چرا قانون برای آموزشیاران اجرا نمی‌شود؟

تعدادی از آموزشیاران نهضت سوادآموزی نسبت به عدم اجرای مصوبه مجلس درباره به‌کارگیری در آموزش و پرورش، در مقابل این وزارتخانه تجمع کردند.

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، تعدادی از آموزشیاران نهضت سوادآموزی امروز در مقابل ساختمان وزارت آموزش و پرورش تجمع کردند و خواستار پیگیری وضعیت‌شان شدند.

این آموزشیاران معتقدند که آموزش و پرورش درباره به‌کارگیری آنها در این وزارتخانه، به قانون عمل نمی‌کند؛ آنها با در دست داشتن پلاکاردهای «علت تبعیض افشا باید گردد؛ خون شهیده ما احقاق باید گردد؛ مصوبه ۹۵ اجرا باید گردد»، «وزیر با کفایت، عدالت عدالت» و «نهضتی بیدار است از تبعیض بیزار است» خواستار پیگیری مشکل‌شان شدند.

یکی از این آموزشیاران نهضت سوادآموزی به خبرنگار فارس گفت: «از سال ۹۰ به عنوان آموزشیار نهضت سوادآموزی شروع به کار کردم اما واقعا از بی‌عدالتی خسته شدم؛ به قانون عمل نمی‌شود و ما همچنان بلاتکلیف مانده‌ایم».

وی ادامه داد: «به رغم‌آنکه در مصوبه سوم شهریور ماه سال ۹۵، مجلس به صراحت از آزمون داخلی و به‌کارگیری آموزشیاران نهضت سوادآموزی نام برده است اما همچنان، قانون اجرا نمی‌شود».

در مصوبه اخیر مجلس، وزارت آموزش و پرورش مکلف است که مشمولان قانون اصلاح تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش مصوب ۱۳۹۵.۶.۳ را با شرایطی استخدام کند.

آموزشیاران و آموزش‌دهندگان مستمر (دو نفر و بالاتر) که قبل از سال ۱۳۹۲ با نهضت سوادآموزی همکاری داشته‌اند (مشمولین قانون اصلاحی ۳ شهریور ۹۵) بعد از قبولی در آزمون داخلی که توسط وزارت آموزش و پروش برگزار می‌شود با توجه به نیاز آموزش و پرورش، رشته تحصیلی، جنسیت و سنوات خدمت و ظرفیت استخدام اعلامی توسط سازمان اداری و استخدامی کشور باید حداقل دوره یک ساله آموزشی را در دانشگاه فرهنگیان طی کنند و پس از قبولی در آزمون پایان دوره تا پایان برنامه ششم توسعه به استخدام درآیند.

علی باقرزاده رئیس سازمان نهضت سوادآموزی درباره مصوبه مجلس برای استخدام آموزشیاران نهضت سوادآموزی، شهریور ماه امسال گفت: «روند این مصوبه به این شکل است که افرادی که به صورت مستمر به بیش از دو نفر آموزش دادند و از سال ۹۲ با نهضت سوادآموزی همکاری داشتند، در آزمونی شرکت می‌کنند».

وی ادامه داد: «پس از پذیرش این افراد در آزمون، باید در دوره یک‌ساله ضمن خدمت دانشگاه فرهنگیان حضور یابند و در نهایت در جایی که آموزش و پرورش نیاز دارد، مشغول به فعالیت شوند».

باقرزاده تصریح کرد: «در این مصوبه پیش‌بینی شده است که باید آیین‌نامه‌ای برای این قانون با همکاری آموزش و پرورش و مجلس تهیه شده و جزئیات و شرایط پذیرش آنها و شرکت در آزمون مشخص شود».

اخبار آموزش و پرورش اخبار