سطح بندی دانشکده های فنی و حرفه ای کشور

دسته ها: اخبار دانشگاهی و استخدامی اخبار

سطح بندی دانشکده های فنی و حرفه ای کشور

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: سطح بندی دانشکده های فنی و حرفه ای کشور در قالب پنج سطح در اولویت برنامه های امسال این نهاد قرار دارد.
سطح بندی دانشکده های فنی و حرفه ای کشور در اولویت است
به گزارش ایرنا دکتر ابراهیم صالحی عمران اظهار داشت: این سطح بندی در راستای کیفیت بخشی به آموزشکده های فنی و حرفه ای کشور انجام می شود.
وی با بیان اینکه هم اینک حدود 70 تا 80 درصد دانشجویان فنی و حرفه ای کشور بعد از فارغ تحصیلی وارد بازار کار می شوند گفت: از آنجایی که ارتباط دانشجویان با دانشگاه پس از دانش آموختگی قطع می شود و آمار دقیقی وجود ندارد اما به یقین بخش زیادی از فارغ التحصیلان فنی و حرفه ای به دلیل مهارت های کسب شده از طریق خود اشتغالی وارد بازار کار می شوند.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور بیان کرد: هم اینک 178 آموزشکده و دانشکده فنی و حرفه ای در کشور فعالیت می کنند که از این تعداد 57 دانشکده اختصاصی بانوان است.
وی گفت: امسال به منظور افزایش فرصت آموزشی برای بانوان کشور مجوز پنج دانشکده فنی و حرفه ای برای این قشر اخذ شده است.
صالحی عمران با بیان اینکه هم اینک بیش از 900 کادر آموزشی در مجموعه دانشکده های فنی و حرفه ای کشور فعالیت می کنند افزود: امسال کمیته ای برای بررسی صلاحیت اساتید مشغول در این آموزشکده ها تشکیل شده است.
وی بیان کرد: امسال تفاهم نامه همکاری به منظور ارتقای کیفی کادر آموزشی دانشکده های فنی و حرفه ای با کشور آلمان منعقد شده است.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور توانمند سازی مربیان و اساتید را از مهمترین برنامه های این نهاد عنوان کرد و افزود: به منظور استفاده از ظرفیت های موجود با دیگر کشورها بنا داریم از افغانستان، پاکستان و عراق دانشجو پذیرش کنیم.
وی امضای تفاهم نامه با صندوق نوآوری و شکوفایی را از اقدامات امسال دانشگاه فنی و حرفه کشور برای حمایت از طرح های پژوهشی دانشجویان عنوان کرد.

اخبار دانشگاهی و استخدامی اخبار